Αρχική Σελίδα

SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Γενική περιγραφή γραμμών παραγωγής

      Εργαστήριο βιομηχανικών πάρκων Jizhong που καλύπτει έναν τομέα 42000 τετραγωνικού μέτρου, το οποίο έχει εισαγάγει το double-track εκτυπωτή της Samsung με τη υψηλή ακρίβεια, το double-track τσιπ mounter με τη υψηλή ταχύτητα και την ακρίβεια, την πλήρης-αυτόματη μηχανή μερών ενθέτων της Panasonic και άλλες αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής και πλήρης-αυτόματος ελεγκτής κολλών ύλης συγκολλήσεως Pami SPI, σε απευθείας σύνδεση οπτικός αυτόματος ελεγκτής MIRTE AOI και άλλοι σε απευθείας σύνδεση εξοπλισμός δοκιμής υψηλών σημείων. Ολόκληρο το σύστημα παραγωγής υιοθετεί την πληροφορικοποίηση και το ψηφιακό ευφυές σύστημα κατασκευής, σε απευθείας σύνδεση σύστημα παρακολούθησης και αυτόματο εξεταστικό σύστημα, μπορούμε εργαστήριο μηχανών αναζήτησης και πρόγραμμα παραγωγής, να παραγάγουμε τη δήλωση παραγωγής αυτόματα και επίσης ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η δήλωση στη σχετική αρμόδια αυτόματη διανομή προσώπων μέσω του δικτύου. Εν τω μεταξύ, το υλικό σύστημα διαχείρισης καλύπτει την υλική διαχείριση ολόκληρου του εργοστασίου. Πραγματοποιεί την πραγματική πληροφορικοποίηση και την ευφυή διαχείριση παραγωγής από την εισερχόμενη διαχείριση υλικού και αποθηκών στη διαχείριση γραμμών παραγωγής.

   

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

   

   

 • Ε & Α

      Με δύο τμήματα λογισμικού, συνολικός μηχανικός 55 λογισμικού πρόσωπο. Η ψηφιακή ομάδα υλικού και υλικού O/E, μηχανικοί υλικού 37 ανώτεροι μηχανικοί person.3 με το βαθμό γιατρών, ανώτερος μηχανικός 10, μηχανικός 8, όλοι λογισμικού υλικού έχει το μεταπτυχιακό. Το υπόλοιπο προσωπικό Ε&Α έχει το πτυχίο Μπάτσελορ ή ανωτέρω, βαθμολογημένος από τα βασικά πανεπιστήμια στο μέλος China.As του ψηφιακού εργαστηρίου τεχνολογίας τηλεοπτικής εφαρμογής καλωδίων SARFT (κοινό εργαστήριο SARFT), Jizhong κρατά την Ε&Α δεδομένου ότι η Ανατολή, πραγματοποιεί τη στρατηγική συνεργασία με τις διεθνείς γνωστές επιχειρήσεις, όπως HUAWEI Hisilicon και υπέγραψε μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας ως μόνο εξουσιοδοτημένο κόμμα. Συγχρόνως με ZTE, Broadcom, Qualcomm, MTK, Νότια Κορέα CITECH, ST (ST) και άλλος γνωστός.

   

  Στρατηγικός συνέταιρος jizhong-ST

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Jizhong-νότια στρατηγικός συνέταιρος της Κορέας CITECH

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Στρατηγικός συνέταιρος jizhong-Hisilicon

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

   

      Προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες της ανάπτυξης προϊόντος, Jizhong εμμένει η στρατηγική της ανεξάρτητων έρευνας και της ανάπτυξης, και η θέσπιση των σχετικών τμημάτων και του τμήματος διοικητικού ελέγχου, για να κάνει τη νέα τεχνολογία και την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, και τα πρότυπα δοκιμής σχετικών προϊόντων, διατύπωση των κανονισμών διαδικασίας παραγωγής. Καταρχάς, εμείς οργάνωση «κέντρο Ε&Α», η οποία αποτελείται από «το τμήμα ανάπτυξης τεχνολογίας», το «τμήμα ανάπτυξης λογισμικού» και το «ποιοτικό τμήμα». Εκεί, τμήμα ανάπτυξης τεχνολογίας αρμόδιο για την Ε&Α υλικού των διαφορετικών προϊόντων νέου τύπου. Τμήμα ανάπτυξης λογισμικού αρμόδιο για την Ε&Α λογισμικού της πολλαπλάσιας επιχείρησης λογισμικού. Από τα αρχικά στάδια, λαμβάνουμε υπόψη πλήρως τις ποιοτικές ιδιότητες του προϊόντος. Το ποιοτικό τμήμα πρέπει επόπτης ολόκληρη η διαδικασία Ε&Α βασισμένη στον κίνδυνο προϊόντων και την αποτελεσματικότητα ασφάλειας. Η ποιοτικοί ανάλυση και ο έλεγχος θα είναι τέρμα από το ποιοτικό τμήμα Συγχρόνως, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της νέας ανάπτυξης προϊόντος, «η επιτροπή προγράμματος προϊόντων» και η «τεχνική επιτροπή αναθεώρησης " αρμόδιος για την αναθεώρηση όλων των σταδίων.

   

   

   

   

  SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

   

   

   

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
SHAANXI JIZHONG ELECTRONICS SCIEN-TECH CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Lynn

Τηλ.:: +86 18049633403

Φαξ: 86-29-88223931

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)